Bursaspor yönetimi camiadan özür diledi

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Osman Çelik, yönetimde yaşanan olaylar nedeniyle camiadan özür dileyerek, "Camiada üç kağıtçı da yok, kepaze de. Bu tartışmalar Bursa'ya ve Bursaspor'a yakışmadı, bir daha yaşanmayacak" dedi.

2. Başkan Osman Çelik, "Taraftara şunu söylüyorrum; Bursaspor'daki kavgalar aile kavgasıydı. Basında çıkmamalıydı. Çok büyük bir olay yok. İnşallah sükunete erecek, bize yakışan olacak. Bursaspor taraftarı her şeye layık, biz de onlara layık olduysak ne mutlu bize. Camiadan yönetim adına özür diliyorum. Bu tartışmalar Bursa'ya ve Bursaspor'a yakışmadı. Bir daha yaşanmayacak. Bursaspor'da ve Bursa camiasında kepaze de yok, 3 kağıtçı da" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Gençlerbirliği galibiyetini 'Beklediğimiz bir neticeydi' şeklinde değerlendiren Çelik, "Takımı seyrediyoruz. Galatarasay maçını bir kaza olarak görüyorum, Denizlispor maçı talihsizlikti. Takım çok iyi, herkes Bursaspor'u çok beğeniyor. Takımda bir problem yok. Biz İstanbul takımlarıyla mücadele ediyoruz. Hedefimiz ligde ilk 5 içerisinde yer almak. Trabzonspor maçına galibiyet hedefiyle hazırlanacağız. İyi bir oyun sergileyerek, galibiyeti düşünüyoruz. Biz Trabzonspor maçını alırsak, hedefimize daha kolay ulaşacağız" dedi.

Bu arada Gine Milli Takım oyuncularından 25 yaşındaki Sisse, Bursa'ya geldi. Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden genç futbolcu ile prensipte anlaşıldığı, sağlık kontrolü neticelerinden sonra da anlaşma imzalanacağı öğrenildi.