Bursaspor, Yusuf Erdoğan’Ya Yarın Imzalıyor

BURSA, (DHA)- BURSASPOR, Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı yeni kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan yarın saat 14.00’de düzenlenecek törenle, kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı

BURSA, (DHA)- BURSASPOR, Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı yeni kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan yarın saat 14.00’de düzenlenecek törenle, kendisini 3 yıllığına yeşil beyazlı yapan sözleşmeye imza atacak.
Sabah saatlerinde Trabzon’dan uçakla gelen Yusuf Erdoğan, sağlık kontrolünden önce, ilk iş olarak yeşil beyazlı yöneticiler ve menajeri Erdinç Şehit ile birlikte İskender kebapı yedi.
Ardından, lisans çıkabilmesi için işlemleri tamamlanan Yusuf Erdoğan’ın lisansı alınırken. İmza töreni ise yarına ertelendi. Kulüpten yapılan açıkalmaya göre, Yusuf Erdoğan, Özlüce Tesislerin’de saat 14.00’de yapılacak törenle sözleşmeye imza atacak.
Bursaspor Kulübü bu arada, Yusuf Erdoğan’ın Özlüce Tesisleri’nde çekilen formalı resimlerini de internet sitesinde yayınladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: