Bursaspor'a ayrılan final maçı biletleri tükendi

Bursaspor taraftarları, takımlarını Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayacakları Fenerbahçe maçında yalnız bırakmamak için biletlere yoğun...

Bursaspor taraftarları, takımlarını Ziraat Türkiye Kupası finalinde oynayacakları Fenerbahçe maçında yalnız bırakmamak için biletlere yoğun ilgi gösterdi. Öğle saatlerinde satışa çıkan biletler, 2 saatte tükendi.

Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakasında Bursaspor ile Fenerbahçe, 16 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri ise bugün satışa çıkartıldı. Bursaspor taraftarları, saat 13.30 itirabiyle Bursa Atatürk Stadı ana gişeleri ve Biletix gişelerinden satışa çıkan biletlere adeta hücum etti. Bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluştu.

Reklam
Reklam

Bursaspor kulübünden alınan bilgiye göre, yeşil-beyazlı taraftarlar için ayrılan 10 bin 626 koltuktan kale arkası biletleri tamamen tükendi. Maraton tribününde ise bin 500 bilet kaldı. Bu biletlerin de kısa sürede bitmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: