Bursaspor’a Her Türlü Beraberlik Yetiyor

UEFA Avrupa Ligi play - off turu rövanş maçında yarın akşam Hollanda’nın Twente ekibi ile...

UEFA Avrupa Ligi play - off turu rövanş maçında yarın akşam Hollanda’nın Twente ekibi ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor, turla dönmek istiyor.

Rakibini Bursa’daki karşılaşmada 3-1 yenen yeşil-beyazlılar, güçlü Twente karşısında her türlü beraberlik durumunda gruplara kalacak. Bursaspor’u, 2-0 ve 3-1 gibi skorların dışında 2 farklı mağlubiyetler gruplara taşıyacak. Karşılaşmanın 3-1 bitmesi halinde ise maç uzatmalara gidecek.

SERDAR YOK, OZAN ŞÜPHELİ

Yeşil - beyazlı takımda play-off ilk maçta ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlanarak oyundan alınan Serdar Aziz kadroya alınmadı. Yıldız oyuncu Ozan İpek’in ise dün akşam Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanın ardından ayağında ağrılar oluştuğu, forma giyip giymeyeceğinin şüpheli olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor’un şu muhtemel kadro ile Twente karşısına çıkması bekleniyor: "Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson, Musa, N'Diaye, Ozan (Ferhat), Sestak, Batalla, Pinto.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: