Bursaspor'da Antrenmanlar Helikopter Kamera İle Kaydediliyor

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Özlüce Tesisleri’ne getirttiği helikopter kamera ile antrenmanları kaydettiriyor.Yeni sezon hazırlıklarını...

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Özlüce Tesisleri’ne getirttiği helikopter kamera ile antrenmanları kaydettiriyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlıların sabah saatlerinde yapılan antrenmanında helikopter kamera sürprizi yaşandı. Bursaspor’a geldiği günden bu yana antrenman sahasının yanına kurdurduğu iskele üzerinden antrenmanları başından sonuna kadar kaydettiren ve görüntüleri öğrencileri ile birlikte izleyerek hatalarını paylaşan Karaman, bu konuda yeni bir çözüm buldu.

Reklam
Reklam

FUTBOLCULARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Sabah saatlerinde yapılan antrenmana deneme amaçlı getirtilen helikopter kamera (Helicam), tesisler üzerinde gezerek çalışmayı görüntüledi. Küçük bir ekran üzerinden kontrol edilen Helicam ile bütün antrenmanların görüntülenmesi amaçlıyor. Antrenman boyunca tesisler üzerinde gezen Helicam, yeşil-beyazlı futbolcuların da ilgi odağı oldu.

KONDİSYON ÇALIŞTILAR

Öte yandan Bursaspor, sezon başı kamp çalışmalarının beşinci gününün ilk antrenmanını Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenmanda ısınma koşularının ardından kondisyona dayalı çalışmalar yapıldı. Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile günü tamamlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: