Bursaspor'da Avrupa Mesaisi

Bursaspor, yaptığı antrenmanla UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, yaptığı antrenmanla UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Karşılacağı Fin ekibi Kups Kuopio'nun sahasının suni çim olması nedeniyle Özlüce yerine Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, kontrol pas çalışması ile devam etti.

Daha sonra iki gruba ayrılan yeşil-beyazlı ekipte bir grup top sürme ve şut çalışırken diğer grup ise hucum organizasyonu çalıştı.

Reklam
Reklam

Sakatlığı süren Gökçek Vederson ise fizyoterapist nezaretinde yürüyüş yaptı. U-19 Milli Takımı'nda forma giyen Emre Pehlivan da milli takımdan dönerek antrenmana katıldı.

Bursaspor, yarın yine Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

-Bangura'nın çocuğu vefat etti-

Öte yandan, Bursaspor'da, Sierra Leoneli futbolcu Teteh Bangura'nın çocuğunun hayatını kaybetmesinin hüznü yaşanıyor.

Bangura'nın eşinin erken doğum yapması nedeniyle 6 aylık doğan ve bir süredir küvezde yaşayan çocuğunun hayatını kaybettiği öğrenildi. Teknik direktör Sağlam'dan izin alarak Amerika'ya giden Bangura, antrenmanda yer almadı.

Muhabir: Metin Aktaş / Yahya Oğuz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: