Bursaspor’da Avusturya Kampının Yıldızı Enes Ünal

Bursaspor’un Avusturya’da ki ikinci etap çalışmalarının öne çıkan ismi genç yıldız adayı Enes Ünal oldu....

Bursaspor’un Avusturya’da ki ikinci etap çalışmalarının öne çıkan ismi genç yıldız adayı Enes Ünal oldu. Kampta 6 hazırlık karşılaşmasına çıkan Bursaspor’da, Teknik Direktör Hikmet Karaman, en çok formayı ise Sestak’a verdi.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’da gerçekleştiren ve bugün Türkiye’ye dönecek olan yeşil-beyazlılarda, kampın yıldızı genç oyuncu Enes Ünal oldu. 22 gün süren çalışmalar boyunca 6 hazırlık karşılaşmasına çıkan Timsah, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.

Reklam
Reklam

6 MAÇTA 16 GOL YEDİ

Bu karşılaşmalarda kalesinde 16 gol gören Timsah, rakip fileleri de 6 kez havalandırdı. Kamptaki ilk maçında Lustenau'yu 3-0'la geçen yeşil-beyazlılar, ardından Lubin ve Kayseri Erciyesspor'a 3-0 mağlup oldu. Alman ekibi Borussia Dortmund'a 4-1'lik skor ile boyun eğen Timsah, Eintracht Frankfurt maçında da sahadan 5-1'lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, kamptaki son sınavında ise dün Roma karşısında sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

KAMPIN YILDIZI ENES ÜNAL

Bursaspor'un genç yıldız adayı Enes Ünal, Lustenau ve Frankfurt maçlarında birer kez gol sevinci yaşarken, dün oynanan Roma maçında da Sestak’ın attığı golün hazırlayıcısı oldu. Tuncay Şanlı, Şamil Çinaz ve Sestak da birer gol kaydetti. Lustenau ile oynanan mücadelede Kolbleder, meşin yuvarlağı kendi ağlarına göndermişti. Teknik Direktör Hikmet Karaman’da Enes Ünal’ın performansından memnun olduğunu ifade ederek, “Enes’i oynatacağım. Cesaret olmalı. Kellemi koyarım, kellemi götürürler. Bazen bazı şeyler olmuyorsa onun üzerine gitmeyeceksin. Kestirip atabileceğiz. Kestirip atmazsak kanayan yara büyüyor. Başkalarının da önünü açmamız gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

KARAMAN’DAN EN ÇOK FORMA SESTAK’A

Yeşil-beyazlıların Avusturya kampında oynadığı 6 hazırlık karşılaşmasında Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan en çok forma şansı bulan isim Stanislav Sestak oldu. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile genç oyuncu Enes Ünal ile birlikte kampın öne çıkan ismi olarak gösterilen Sestak, toplam 318 dakika sahada kaldı. Yetenekli oyuncuyu 315 dakika ile Serdar Aziz izledi. Tuncay Şanlı 311, Fernando Bellushi 307 ve Harun Tekin ise 303 dakika sahada kalarak, Karaman’ın en çok süre verdiği oyuncular oldu.

YENİLERDEN EN ÇOK ŞANS ŞAMİL’E

Bursaspor’un yeni sezon öncesi kadrosuna kattığı oyunculardan Şamil Çinaz, tecrübeli çalıştırıcıdan 270 dakika forma şansı alarak, yeni transferlerden en çok forma şansı bulan isim oldu. Taiwo 162 dakika görev alırken, Renato Civelli 161, Sebastian Frey 135 ve Yasin Pehlivan ise sadece 67 dakika sahada kaldı.

PİNTO VE OZAN’IN MR’I ÇEKİLECEK

Öte yandan Eintracht Frankfurt karşılaşmasında dizinden sakatlanan Ozan İpek ile belinde ağrıları bulunan Sebastian Pinto’nun Bursa’ya döndükten sonra MR’ının çekileceği ve durumlarının netlik kazanacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

25 TEMMUZ'DA ÖZLÜCE'DE TOPBAŞI

Ayrıca, yeşil-beyazlıların, bu akşam saatlerinde Türkiye’ye döneceği bildirildi. Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın oyuncularına iki gün izin verdiği ve 25 Temmuz’da Özlüce Tesisleri’nde yapılacak antrenman ile hazırlıkların süreceği belirtildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: