Bursaspor'da Federico Insua’dan duygusal veda

Bursaspor ile yollarını ayıran Arjantinli Federico Insua bugünkü çalışmada takımla vedalaştı.Özlüce Tesisleri'ne gelen Insua, Teknik...

Bursaspor ile yollarını ayıran Arjantinli Federico Insua bugünkü çalışmada takımla vedalaştı.
Özlüce Tesisleri'ne gelen Insua, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve takım arkadaşları ile vedalaştı. Yaşanan duygusal vedanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Federico Insua Türkiye’deki sevgi ve misafirperverliği unutamayacağını söyledi.
Bursaspor’dan ayrıldığı için üzgün olduğunun altını çizen Federico Insua, “Her şeyden önce buradan ayrıldığım için üzgünüm ama, buraya geldiğim zamanki heyecanı şu anda da duyuyorum. Çünkü ben futbol oynamak istiyorum, futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Umarım bundan sonraki futbol hayatımda daha başarılı olur, daha iyiye giderim.” dedi.
“Türkiye’de unutumadığın bir şey var mı?” şeklinde ki soruya ise Federico Insua, “Her gittiyim ülkede futbol oynadım ama bu ülkede gösterilen sevgi ve misafirperverliği unutamam. Ayrıca bu ülke bana Şampiyonlar Lig'inde oynama şansı verdi, onu da unutamam.” diye cevap verdi.
“Başka kulüple anlaştın mı sorusuna da?” Federico Insua şu cevabı verdi:
“Şu anda buradan ayrılmadan önce başka kulüplerle görüşmem doğru olmayacaktı. Benim etrafımdakiler ve benimle çalışanlarla bazı yakınlaşmalar oldu, ama ben de buradaki ilişkilerimi tamamen kestikten sonra konuşabileceğimi söyledim. Artık benim buradaki görevim bitti, Bursapor maceram bitti. Dönüşte mutlaka bir kulüple anlaşacağımı umuyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz