Bursaspor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında  31 Mart Pazartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 31 Mart Pazartesi akşamı deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör İrfan Buz nezaretinde, Özlüce Tesislerinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas pres çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular, daha sonra seri çıkış ve şut çalışması yaptı. Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayarak akşam İstanbul'a gidecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: