Bursaspor'da Futbolcular, Anaokulu Öğrencileriyle Moral Buldu

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına sıkı hazırlanıyor....

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçına sıkı hazırlanıyor. Yeşil - beyazlı futbolcuların idman yaptığı esnada, sahaya giren anaokul öğrencileri de önce futbol oynadı, sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Basın mensuplarının sadece 15 dakika görüntü alınmasına izin verildiği antrenman 5’e 2 pas pres çalışması ile başladı.

Reklam
Reklam

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi. İdmana milli takımlarda bulunan Musa Çağıran ve Maurice Edu dışındaki tüm futbolcular katıldı.

Diğer yandan özel bir anaokulu öğrencileri, antrenman öncesi Özlüce Tesisleri’ne gelerek yeşil - beyazlı takımı ziyaret etti. Futbolcuların 5’e 2 pas pres çalışması yaptığı sırada sahaya giren minik öğrenciler, bir süre futbol oynadı. Anaokulu öğrencileri ayrıca, teknik direktör Karaman’a kendi çizdikleri ve boyadıkları timsah figürlü karton hediye etti.

Bursasporlu oyuncular 31 Mart Pazar günü saat 13.30'da İstanbul'da oynayacakları, Kasımpaşaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: