Bursaspor'da Genel Kurulun Ardından

Bursaspor kulüp başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Yazıcı, "İnanarak, Bursa şehrine, Bursalılar'a ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere

Bursaspor kulüp başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Yazıcı, "İnanarak, Bursa şehrine, Bursalılar'a ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere ulaşma konusunda gece gündüz çalışacağımızı bütün spor kamuoyunun bilmesini isterim" dedi.

Yazıcı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün dün gerçekleşen 48. Genel Kurulu'nda şahsına ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına gösterilen teveccüh ve güven için taraftarlara teşekkür etti. İbrahim Yazıcı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Kongremiz geç saatlere kadar devam etmiş olmasına rağmen, genel kurulumuzun sabrını ve samimiyetini, kalplerinizdeki Bursaspor sevgisiyle birlikte renklerimize olan bağlılığınızın bir göstergesi olarak kabul ettiğimden, bu durumun ayrıca takdir edilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu sebeple büyük Bursaspor'un büyük taraftarını bir kez daha yürekten kutluyorum. Önceki genel kurulların aksine, her fikrin ve her önerinin dile getirildiği bu genel kurul, önümüzdeki üç yıllık dönemde, benim ve ekip arkadaşlarım için bir yol haritası niteliği taşımaktadır.

Gerek kongremizde üyelerimizin dile getirdiği beklentilere cevap verebilme, gerekse konuşmam sırasında inanarak, Bursa şehrine, Bursalılar'a ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere ulaşma konusunda gece gündüz çalışacağımızı bütün spor kamuoyunun bilmesini isterim."

Muhabir: Vedat Yücebaş / Haluk Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: