Bursaspor'da inancın zaferinin keyfi yaşanıyor

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Galatasaray karşısındaki 2-1'lik galibiyetin inancın zaferi olduğunu belirterek, "Her kazandığımız maçtan sonra sorumluluğumuz daha da artıyor, bunun bilincindeyiz. Anadolu takımlarının bundan sonra zirvedeki yarışı devam edecektir. İstanbul takımları korunup kollanmazsa Anadolu'dan şampiyon çıkacaktır" dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mehmet Çavuşoğlu, taraftarından futbolcusuna, yöneticisinden malzemecisine kadar herkesin başarıya inandığını ve bunun da sonuçlarının alındığını ifade ederek, "Yapılan istatistikler de bunu gösteriyordu. İnanmak, başarmak anlamına geliyor. Başardığımız için çok mutluyuz. Bu konuda taraftarımız üzerine düşen görevi yerine getirdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bursaspor'un lige iyi başladığını ve iyi bir seri yakaladığını hatırlatan Çavuşoğlu, "Her maçımızı kazanma arzusunda olduğumuzu ifade ediyorduk. Her maça aynı hırs, azim, gayretle çıkıyorduk. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Futbolcularımıza bu gayretli ve azimli mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Her kazandığımız maçtan sonra sorumluluğumuz daha da çok artıyor, bunun bilincindeyiz. Hocamız maçtan sonra takımı antrenmana çıkardı. Bundan sonra şehir, taraftar futbolcu, teknik heyet ve yönetim olarak bizler bu sorumluluğu taşıyabilecek seviyede ve samimiyette olmalıyız. Bundan ders çıkarıp, yakaladığımız bu olumlu havayı daha da yukarıları taşımalıyız" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYON ANADOLU'DAN ÇIKMALI" Çavuşoğlu, yıllardır Anadolu takımlarından böyle bir çıkış beklendiğini, Sivas ve Kayseri'nin bunu geçmişte yakaladığını hatırlatarak şunları söyledi: "Bu sene Trabzon, Bursa ve Gaziantep bunu yakaladı. Anadolu takımlarının başarılı olmasını istiyoruz. Bu yarışın lig sonuna kadar devam edeceği inancındayım. İnşallah bu sene Anadolu'dan şampiyon çıkartırız. Bunun da gelecek yıllara sirayet edip klişeleşmiş şampiyonluklara son verilmesini istiyoruz. İstanbul takımları korunup kollanmazsa Anadolu'dan
şampiyon çıkacaktır"

Reklam
Reklam

"REHAVETE KAPILMADAN İŞİ SIKI TUTACAĞIZ"
Çavuşoğlu, lige bir hafta ara verildiğini Eskişehir maçına da aynı ciddiyetle çıkacaklarını kaydederek, "İşi daha da sıkı ve ciddi tutup her rakibimizi ciddiye alacağız. İyi bir kadromuz var. Alternatif oyuncularımız da var. Çok iyi motive olmuş güzel bir takım oluşturduk. Transferi erken bitirmemiz ve hocanın kadroyu tanıması bizim için büyük avantaj oldu" şeklinde konuştu.