Bursaspor’da Kan Kaybı Sürüyor

Süper Lig’in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ile berabere kalan Bursaspor’da, kan kaybı sürüyor.Yeşil-beyazlı ekip, Spor...

Süper Lig’in 14. haftasında Akhisar Belediyespor ile berabere kalan Bursaspor’da, kan kaybı sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaştı. Ligin son sırasında yer alan rakibine karşı etkisiz bir futbol ortaya koyan Timsah, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Süper Lig’in geride kalan 14 haftasından 19 puan çıkaran yeşil-beyazlılar, istikrarsız görüntüsünü de devam ettirdi.

BERABERLİKLERE ABONE OLDU

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri, Spor Toto Süper Lig’in 14 haftalık diliminde aldığı beraberlikler ile dikkat çekti. İlk 14 haftalık periyotta 7 karşılaşmada sahada bir puanla ayrılan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmalardan 14 puan kaybetti. Ligde üst üste oynadığı Elazığspor, Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından beraberliklerle ayrılan Timsah, Beşiktaş, Medical Park Antalyaspor maçlarının ardından dün oynadığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasından da sahadan bir puan ile ayrıldı.

Reklam
Reklam

BANGURA VASATI AŞAMADI

Bursaspor’da gösterdiği performans ile yoğun eleştirilere maruz kalan Sierra Leoneli futbolcu Teteh Bangura, ligde bu sezon 3. kez ilk 11’de forma şansı bulduğu Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da vasat bir futbol ortaya koydu. Süper Lig'de bu sezon 10 maçta yeşil-beyazlı formayı terleten Bangura, rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. Bangura ayrıca, A2 takımının Karabükspor ile oynadığı karşılaşma da forma giymiş ancak etkisiz bir oyun sergilemişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz