Bursaspor'da kupa inancı pekişti

Önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Eskişehirspor’u 3-0 yenerek finale yükselen Bursaspor’da kupa...

Önceki akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Eskişehirspor’u 3-0 yenerek finale yükselen Bursaspor’da kupa inancı pekişti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, finalde de galip gelerek Türkiye Kupası’nı müzelerine getireceklerini söylediler.

Kulübün resmi yayın organı Bursaspor TV’ye konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hedeflerinin Türkiye Kupası’nı Bursa’ya getirmek olduğunu dile getiren Yazıcı, şöyle konuştu:

“Bursa ve Bursaspor adına çok mutluyuz. Tabi ki finale kalmak güzel bir duygu ama bence finalde de kupayı alarak bu işi bitirmek en güzeli olacak. Ona da layık bir tamımız. Artık finali bekliyoruz. Kupanın finale gelmemesi için bir neden yok. Biz şampiyonluğu Bursa’ya getirdik.”

Reklam
Reklam

EREN: KUPAYI BURSA’YA GETİRECEĞİZ

Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Eren ise şunları kaydetti:

“Maçtan önce futbolcuların gözünde o ışığı gördüm. Çok rahat bir maç oldu. Çok sevinçliyiz. Buraya kadar gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah finalde de bu oyunu sürdürüp kupayı Bursa’ya getireceğiz.”

Yönetici İlhan Uslu da ise takımın Eskişehirspor’u yeneceğinden emin olduklarını belirterek, “Bizler bugün takımımızın galip geleceğinden emindik. Farklı bir skor da bekliyorduk. Güzel bir oyunla, haklı bir galibiyet aldık. İnşallah finalde de güzel bir oyunla kupayı alırız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: