Bursaspor’da Moraller Yüksek

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor’u kendi sahasında 3-2 mağlup eden Bursaspor’da, yeşil-beyazlı futbolcular...

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Trabzonspor’u kendi sahasında 3-2 mağlup eden Bursaspor’da, yeşil-beyazlı futbolcular galibiyetin sevincini yaşıyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Trabzonspor’u Batalla (2) ve Şener’in golleri ile 3-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı futbolcu Murat Yıldırım, “Müthiş bir maç oldu. İnanılmaz tempoda güzel goller oldu. İlk yarı 3-2 öne geçtiğimiz iyi oldu. İkinci yarı da iyi pas yapıp güzel bir maç çıkardık. 3 puanı aldık. Bu bizim için önemliydi. Artık üst sıralara oynayacağız. Bursaspor gibi büyük bir camia her zaman şampiyonluğa oynar. Şampiyonluk bizim için şuan uzak görünüyor ama ne olacağı belli olmaz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

MUSA ÇAĞIRAN: “BU TAKIM İYİ İŞLER YAPACAK”

Bursaspor futbolcusu Musa Çağıran da, çok iyi bir mücadele olduğuna dikkat çekerek, "İkinci dakikada golü bulduk. Yine Fenerbahçe maçı gibi yemeyeceğimiz goller yedik ama ayakta kalmasını ve geri dönmesini bildik. Geçen haftaki mağlubiyeti unutturmak istiyorduk. O hırsla çıktık. Ben inanıyorum ki bu takım iyi işler yapacak. Yeter ki herkes arkamızda dursun. Geçen hafta kazansaydık çok farklı olacaktı. Güzel bir ara var. Bu arayı iyi değerlendirip, kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BATALLA’YI ANLAYAMIYORUZ”

Arjantinli oyuncu Batalla’nın performansını da değerlendiren Çağıran, “Batalla’yı anlayamıyoruz. Bamba 1.90 boyunda, Mustafa Yumlu 1.90 boyunda. Trabzonspor boy ortalaması yüksek bir takım olmasına rağmen Batalla çıkıyor, bir vuruyor, gol oluyor. Hem top seviyor hem de futbol zekası üst düzey. Bu da takıma yansıyor” dedi.

BARIŞ ÖRÜCÜ: “FORMAYI HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”

Genç oyuncu Barış Örücü ise, önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, "Fenerbahçe maçından sonra kendi sahamızda kazanmak istiyorduk. Bunu başardık. İlk yarı çok çekişmeli bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kendi performansını da değerlendiren Örücü, “İyi çalışıyorum. Formayı hak ettiğimi düşünüyorum. Hikmet hocam sağ olsun bana kısa kısa forma şansı veriyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha fazla forma şansı bulurum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: