Bursaspor’da Neşeli Antrenman

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı...

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları gözlendi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri’nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada 8'e 8 oyunla devam etti. Yeşil-beyazlılar, son bölümde ise orta-şut çalışması yaptı. Bursaspor, milli takımlarda bulunan Musa Çağıran, Maurice Edu ve Serdar Aziz dışında tam kadro çalıştı.

Reklam
Reklam

BELLUSCHI, BATALLA VE VEDERSON’DAN FRİKİK ÇALIŞMASI

Yeşil-beyazlı futbolculardan Fernando Belluschi, Pablo Martin Batalla ve Gökçek Vederson ise takımdan ayrı olarak frikik çalışması yaptı. Bursasporlu futbolcuların antrenmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: