Bursaspor'da olağanüstü kongre kararı

Bursaspor Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde toplanan kulüp başkanı Ali Karasu ve 10 yönetim kurulu üyesi, yaşanan sıkıntıların ardından oy birliğiyle olağanüstü genel kurula gidilmesine karar verdi.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Osman Çelik, karar çerçevesinde olağanüstü genel kurulun ilk toplantısının 8 Ekim 2007 Pazartesi günü saat 19.00'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacağını bildirdi.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurulan 15 Ekim 2007 Pazartesi günü saat 19.00'da yine aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacağını anlatan Çelik, "Kamuoyunun baskısı da vardı. Anlaşılıyor ki bu yönetimden Bursa memnun değildi" dedi. Çelik, yönetim olarak para sorununu aşamadıklarını belirterek, "nakit
olayını aşamadığımız için bu kararı aldık. Ben hocalarımdan da özür diliyorum. Onlar bizlerin düzelmesi için mücadele ettiler. Yönetim olarak iyi işler yapmaya çalıştık. Ama olmadı. Bursalılardan özür diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam