Bursaspor'da Ozan İpek, Antrenmana Çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Bursaspor’da, kadro dışı bırakılacağı iddia edilen Ozan İpek, takımının...

Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Bursaspor’da, kadro dışı bırakılacağı iddia edilen Ozan İpek, takımının bugünkü antrenmanına katılmadı.

Yeşil - beyazlı takım, 3 günlük iznin ardından akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, 20'şer dakikalık 2 periyot halinde yapılan tempolu koşularla devam etti. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapan futbolcular, son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.

Reklam
Reklam

Sakatlıkları bulunan Tuncay Şanlı, Musa Çağıran ve Furkan Soyalp takımdan ayrı düz koşu yaptı. Milli takımlarda bulunan oyuncular Sebastian Pinto, Tahacan Velioğlu ve Teteh Bangura'nın yanı sıra izin olan Pablo Batalla, Ozan İpek, Alfred N'Diaye ve A2 maçında forma giyen Ozan Tufan ve Süheyl Çetin antrenmana katılmadı.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: