Bursaspor'da Ozan İpek Antrenmana Çıkmadı

Bursaspor'da, kadro dışı kalması gündeme gelen Ozan İpek, izin süresi dolmasına rağmen akşam saatlerinde yapılan...

Bursaspor'da, kadro dışı kalması gündeme gelen Ozan İpek, izin süresi dolmasına rağmen akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmadı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında 20 Ekim Cumartesi günü konuk edeceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

SERDAR, TUNCAY VE MUSA İYİLEŞTİ

Milli takımlarda bulunan Pinto ve Tahacan'ın katılmadığı antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Ardından topla birlikte çalışma yapıldı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, sakatlıktan kurtulan Tuncay Şanlı, Serdar Aziz ve Musa Çağıran'ı takım arkadaşlarına alkışlattı.

Reklam
Reklam

OZAN İPEK KATILMADI

Bu arada, Sivasspor maçında Vederson ile yaşadığı gerginlik nedeniyle kadro dışı bırakılması gündeme gelen Ozan İpek, izin süresi dolmasına rağmen takımla birlikte çalışmalara katılmadı. Yetenekli oyuncuyla ilgili kararın, bugün verilmesi bekleniyordu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: