Bursaspor’da Prince Tagoe İle Yollar Ayrılıyor

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon başında büyük ümitlerle transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Ganalı oyuncu Tagoe’nin...

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon başında büyük ümitlerle transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Ganalı oyuncu Tagoe’nin kendisine takım bulduğu öğrenildi.

Yeşil beyazlıların büyük ümitlerle kadrosuna kattığı ancak performansı ile hayal kırıklığı yaşatan Ganalı oyuncu Prince Tagoe’nin bir süredir görüşme halinde olduğu Arabistan’ın Al Shabab takımı ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Ganalı oyuncunun Sırp menajerlerinin geçtiğimiz hafta içinde Arabistan'ın Al Shabab kulübü ile 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında ön anlaşma yaptığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan yeşil-beyazlı kulübün geçtiğimiz hafta içi Bursa’ya getirdiği ancak davranışları nedeniyle Almanya’ya gönderilen gurbetçi oyuncu Deniz Yılmaz’ın, lisans sorunu nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtildi. Genç oyuncunun, görüşmeler sırasında kullandığı kelimelerin tamamen yanlış anlaşıldığını ve "Ben Bursa'yı beğendikten sonra kalırım" diye bir ifade kullanmak istemediğini söylediği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: