Bursaspor’da ‘sağlam’ Revizyon

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu ilk maçında KuPs Kuopio’ya mağlup olan Bursaspor’da, teknik adam...

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu ilk maçında KuPs Kuopio’ya mağlup olan Bursaspor’da, teknik adam Ertuğrul Sağlam’ın rövanş maçında kadroda revizyona gideceği öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında deplasmanda Finlandiya’nın KuPs Kuopio takımına 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 9 Ağustos’ta Bursa’da oynanacak rövanş karşılaşmasında kadroda revizyona gideceği öğrenildi. Başarılı teknik adamın ilk karşılaşmada vasat bir futbol sergileyen talebelerine antrenmanlarda sık sık uyarılarda bulunduğu bildirilirken, rövanş karşılaşmasında ise sahaya farklı bir 11 süreceği öğrenildi. Sağlam’ın Finlandiya’daki karşılaşmada performanslarından memnun kalmadığı İsmail Haktan Odabaşı ve Musa Çağıran’ı yedek kulübesine çekeceği, Adem Koçak ve cezası sona eren Sestak’ı ise sahaya süreceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: