Bursaspor'da Sürpriz Istifa

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda hafta içi Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen, dün de Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1'lik

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda hafta içi Fenerbahçe'ye 3-0 yenilen, dün de Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-1'lik skorla boyun eğen Bursaspor'da, akşam saatlerinde istifa sürprizi yaşandı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın istifasını, yönetim kuruluna sunduğu öğrenildi.

Klüp yöneticilerinden alınan bilgiye göre akşam yapılan antrenmana çıkmayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetim kuruluyla görüşerek istifa kararını bildirdi.

Bu arada, Bursasporlu yöneticilerle Sağlam arasındaki görüşmeler sürüyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından bir grup Bursaspor taraftarı, dün akşam Özlüce Tesisleri'ne gelerek, yönetim, teknik heyet ve futbolculara tepki göstermişti.

Muhabir: Vedat Yücebaş / Büşra Nur Özcan / Buğra Ersavaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: