Bursaspor’Da Tempo Artıyor

Cemal EKENTOK/ BURSA Çalışma öncesi yeşil beyazlı futbolcularla saha içerisinde kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazar günü

Cemal EKENTOK/ BURSA Çalışma öncesi yeşil beyazlı futbolcularla saha içerisinde kısa bir görüşme yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynayacakları karşılaşmanın önemini futbolcularına bir kez daha anlattı.
Bursaspor’un tam kadro yaptığı çalışmanın ilk bölümünde yeşil beyazlı futbolcular ısınmanın ardından 5’e 2 oynadı. Daha sonra teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularını iki ayrı gruba ayırarak press çalışması yaptırdı.
Yaklaşık 1,5 saat devam eden antrenmanın son bölümünde ise Bursaspor, çift kale yaparak hazırlıklarını tamamladı. Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşamüzeri yapacağı çalışma ile sürdürecek.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: