Bursaspor'da Toure Zora Girdi

Bursaspor'da Kolo Toure transferi zora girdi. Timsahın alternatif futbolculara yönelmesi bekleniyor.Kolo Toure transferi için Manchester...

Bursaspor'da Kolo Toure transferi zora girdi. Timsahın alternatif futbolculara yönelmesi bekleniyor.

Kolo Toure transferi için Manchester City kampında bulunan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Bad Tatzmannsdorf'a geldi. Sabah yapılan antrenmanı izleyen Kamat, Toure transferinin zora girdiğini, ancak görüşmelerin devam ettiğini belirterek, görüştükleri başka alternatif isimlerin olduğunu da söyledi.

İngiliz kulübünün Toure için çok para istemesi timsahın kolunu bağladı. Toure transferindeki gelişmelerden dolayı timsah alternatiflere yöneldi. Beşiktaş'ta düşünülmeyen Ernst ve Holosko'nun Bursaspor'un gündeminde olduğu iddia edildi. Beşiktaş'ta ücretinde indirime gitmediği için ayrılma kararı aldığı Ernst için Bursaspor devreye girdi. 33 yaşındaki Alman futbolcunun kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediği ve Bursaspor'dan gelebilecek teklifini değerlendireceği öğrenildi. Bursaspor'un Beşiktaş ile transfer görüşmelerine başlayacağı iddia edildi. Kampa gelen Başkan İbrahim Yazıcı’nın, Manchester City kampından ayrılan Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, danışman Metin Korkmaz ve teknik heyetle yapacağı toplantının ardından transferin şekilleneceğe iddia edildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan İtalyan takımı Pescara'nın da gündeminde bulunan Mervan'ın transferinin de şimdilik beklemeye alındığı ileri sürüldü.

Bursaspor taraftarı transferin bir an önce neticelenmesini bekliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: