Bursaspor’da Tuncay Şanlı Sevinci

Bursaspor’da, sakatlığı nedeniyle son üç maçta forma giyemeyen Tuncay Şanlı, Kasımpaşa maçında oynayabilecek. Spor Toto...

Bursaspor’da, sakatlığı nedeniyle son üç maçta forma giyemeyen Tuncay Şanlı, Kasımpaşa maçında oynayabilecek.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Atatürk Stadı’nda oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında sakatlanan Tuncay Şanlı, Sivasspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında forma giyememişti. Tecrübeli futbolcunun, sakatlığından kurtularak tamamen iyileştiği ve bu hafta Kasımpaşa ile yapılacak müsabakada forma giyebileceği bildirildi.

Kadro dışı bırakılan Ozan İpek’in yokluğunda o bölgede Vederson’a görev veren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Tuncay Şanlı’dan çok şey bekliyor.

Reklam
Reklam

Ligin başından bu yana sakatlığı devam eden genç oyuncu Serdar Aziz’in de tamamen iyileştiği belirtildi. Sağ fibula kemiğindeki çatlak nedeniyle uzun süredir oynayamayan savunma oyuncusunun da Kasımpaşa maçında kadroda yer alması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz