Bursaspor’da Yeni Hedef Lig Üçüncülüğü

Ligde üst üste üç galibiyet alarak Avrupa Kupaları hedefine bir adım daha yaklaşan Bursaspor’da yeni...

Ligde üst üste üç galibiyet alarak Avrupa Kupaları hedefine bir adım daha yaklaşan Bursaspor’da yeni hedef ligi üçüncü sırada tamamlamak.

Bursaspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan Medical Park Antalyaspor maçını değerlendiren yeşil-beyazlı futbolcular, hedeflerini dile getirdi. Genç oyuncu Murat Yıldırım ligi en kötü üçüncü bitirmek istediklerini kaydetti.

MURAT: İKİNCİ BİLE OLABİLİRİZ

Kazanmaya devam ettikçe ligde ikinci bile olabileceklerini ifade eden genç oyuncu, şunları söyledi:
“Belki iyi değildik ama sabırlı oynadık. Gol atacağımıza inandık. İyi futbolcularımız var. Biz böyle sabırlı oynarsak, her zaman gol atarız. Avrupa'ya gitmemiz için böyle oynamamız gerekiyor. Bütün takımlar sabırlı oynayarak, pas yaparak pozisyon buluyor. Taraftarlarımızı da havaya soktuğumuza inanıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça da taraftarlarımızı bekliyoruz. Beşiktaş maçı gibi müthiş bir atmosfer olur. Onlar o atmosferi oluşturunca biz daha iyi oynuyoruz. İnşallah gelirler ve bizi mutlu ederler.”

Reklam
Reklam

FERHAT: BATALLA’NIN ÖNDERLİĞİNDE

Başarılı kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ise, maçın tek golünü kaydeden Batalla’ya övgüler yağdırdı. “Pablo yine yeteneğini konuşturdu. O'nun önderliğinde yukarılara doğru tırmanmaya devam ediyoruz.” diyen Ferhat, şöyle konuştu:
“Geçtiğimiz iki haftada aldığımız galibiyetlerin ardından bu galibiyeti almak bizim adımıza büyük moral oldu. Zirve adına da çok önemliydi. Antalyaspor'un çok iyi oyuncuları var. Zaafları da var ve buna hafta içi çalıştık. Çok sabırlı oynamamız gerektiğini biliyorduk. Kontrollük oynayıp, onların açık vereceğini biliyorduk.”

İBRAHİM: AVRUPA’YA GİDECEĞİZ

Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk de rakiplerin kaybettiği haftada kazanmanın önemine değinerek, “Gol yemediğimiz her maç gol atabilecek güçteyiz. Antalya gibi zor bir deplasmandan 1-0 galip gelmek kolay değildi. Ligin bitmesine kısa bir zaman kaldı ve bizim hedefimiz belli. İnşallah kalan 4 maçı da en iyi şekilde geçip, istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz. Bundan sonra önemli olan 3 puan almak. Önemli olan bizim galip gelmemiz. Bunu yapacak ve Avrupa'ya gidecek güçteyiz. İnşallah sene sonunda Avrupa'ya gideceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz