Bursaspor'daki "Batalla" Krizi

Bursaspor'da, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, "Söylenenlerin aksine başka hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı" dedi.

Bursaspor'da, kadro dışı bırakılan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla'nın menajeri Suzan Naguf, "Söylenenlerin aksine başka hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı" dedi. Naguf, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 gün önce Kasımpaşa maçı kampına katılmayan, karşılaşmada da forma giymeyen ve İstanbul'a giden Batalla'nın Bursa'ya döndüğünü söyledi. Oyuncusunun biraz kafasını dinlemek ve stresten uzaklaşmak için İstanbul'a gittiğini, gelişmeleri buradan takip ettiğini anlatan Naguf, "Batalla, yarın düzenleyeceği basın toplantısı için bugün Bursa'ya geldi. Yarın tüm gelişmeleri, tüm merak edilenleri basın aracılığıyla Bursasporlu taraftarlar ve Bursaspor kamuoyuyla paylaşacak" diye konuştu. Naguf, Arjantinli oyuncunun İstanbul'da başka kulüplerle görüştüğü şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Söylenenlerin aksine başka hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Batalla'nın kararı belli ama bunu yarın kendisi açıklayacak. Bunun dışındaki söylentilerin hepsi yalan" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: