Bursaspor’dan Geleceğe 5’er Yıllık İmza

Bursaspor’un genç yetenekleri Okan Deniz ve Berat Satılmış düzenlenen tören ile sözleşmelerini 5 yıl daha...

Bursaspor’un genç yetenekleri Okan Deniz ve Berat Satılmış düzenlenen tören ile sözleşmelerini 5 yıl daha uzatan imzayı attı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen tören ile sözleşmelerini 5 yıl daha uzatan yetenekli oyuncular Okan Deniz ve Berat Satışmış, uzun yıllar yeşil-beyazlı formayı giymek istediklerini dile getirdiler. İmza törenine Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve İdari Asbaşkan İsmet Demirel katıldı. İmza töreninde konuşan yetenekli oyuncu Okan Deniz, “Bursa’da doğup büyüdüğümüz için Bursaspor taraftarıyız. Hiçbir zorluk çıkarmadan imzayı attık. Bursaspor’da uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bursaspor, her şeyi hak ediyor. İnşallah bir şampiyonluk daha görürüz ve o kadronun içinde yer alırız” dedi. Genç oyuncu Berat Satılmış ise, “Uzun sene bu forma altında mücadele etmeyi istiyorum. Çok çalışıp formanın hakkını vereceğim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çok ünlü bir futbolcuyu transfer etmiş sevinci yaşadığını dile getiren Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, “Başlıca prensibimiz, olabildiğince alt yapıdan yetişen futbolcularımızı değerlendirmek” dedi. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise, “Altyapımızın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kendilerine bundan sonraki Bursaspor forması altında uzun seneler hizmet etmelerini istiyorum. İnşallah mahcup etmezler. Bursaspor’un önemli alt yapı oyuncularını bu süreçte görmek isteriz. Altyapımızdan Tahacan Velioğlu, Sercan Şen, Furkan Soyalp ve Ozan Tufan ile de yarın ücretlerinde iyileştirme gerçekleştiriyoruz ve resmi imzaları da önümüzdeki günlerde atacağız” diye konuştu.

Altyapıdan Sorumlu Yönetici Necmettin Kocaman ise, “Altyapımız önemli başarılara imza attı. Birkaç yıl içinde sadece Türkiye’de değil Dünya çapında isim yapacak oyuncular çıkacaktır. Bu oyuncularımız Bursasporluk aşkıyla sözleşmelerini uzattılar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: