Bursasporlu Bangura ve Ramazan Sal, Samsunspor maçından umutlu

Bursasporlu oyuncular Teteh Bangura ve Ramazan Sal, Samsunspor maçı ile çıkışa geçeceklerini belirtti.Bursasporlu futbolcular antrenman...

Bursasporlu oyuncular Teteh Bangura ve Ramazan Sal, Samsunspor maçı ile çıkışa geçeceklerini belirtti.
Bursasporlu futbolcular antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısı ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Samsunspor maçı değerlendirmesini yapan futbolcular, Teteh Bangura ve Ramazan Sal Samsunspor maçı ile çıkışa geçeceklerini belirtti.
Öncelikle söz alan Bursaspor’un başarılı yabancılarından Bangura, ligin bu zaman kadar kendisi için hayal kırıklığı şeklinde geçtiğini belirterek, “Öncelikle hayal kırıklığı ile geçen 4 maçlık kazanmamama serisini sonlandırarak Samsun maçı ile çıkışa geçip iyi bir galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz. Bizim için çok önemli bir maç, uzun aradan sonra kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz.” dedi.
Artık tamamen oynamaya hazır olduğunun altını çizen Bangura, “Artık tamamen kendimi hazır hissediyorum. Benim de oynama vaktim geldi. Son birkaç maçtır oynayıp takımıma yararlı olamadım ama artık hazırım ve oynamak istiyorum.” şeklinde konuştu.
“Bursaspor’un ligin neresinde görüyorsunuz?” sorusuna ise Bangura, şu cevabı verdi: “İyi bir kadromuz var biz rekabet edebileceğimize inanıyoruz ben kendi düşünceme göre 3-4 maç kazanarak üst sıralara yükseleceğimize inanıyorum.” şeklinde cevap verdi.

Reklam
Reklam

“BURAK VE ELMANDER’İ BEĞENİYORUM”
Süper ligde dikkatini çeken futbolcu oldu mu? sorunsa da Bangura, “Burak ve Elmander gerçekten iyi oyuncular ve şuan dikkatimi çeken oyuncular onlar” şeklide cevap vererek konuşmasını tamamladı.

“ARTIK OYNAMAK İSTİYORUM”
Ramazan Sal ise artık oynamak istediğini belirterek, “Ancak biz profesyonel futbolcularız, hocam ne zaman görev verirse o zaman oynarım. Ben de üzülmüyor değilim çünkü her oyuncu oynamak ister. Ama hocamız ne zaman bizi hazır görür ve görev verirse o zaman oynarız.” dedi.
“Daha çok hangi mevkide başarılı olursun sorusuna da” Ramazan Sal şu cevabı verdi: “Stoper ve ön libero da oynamak istiyorum. Ama benim için stoper ve ön libero ayrıcalığı yok. Hangi mevkide görev verilirse orada oynarım.”
Samsunspor’un kendisi için yerinin ayrı olduğunun altını çizen Sal, “Samsunspor’un altyapısından yetiştim, ailem orada, arkadaşların orada, tatillerde oraya gidiyorum. Samsun benim yurdum, vatanım, tabi onların da bulunduğu durumdan da mutlu değilim. Onlarında üst sıralarda olmasını istedir. Ancak bu maçta önce ekmek yediğimiz yer. Benim için önce Bursaspor sonra Samsun geliyor. İnşallah biz yeneriz ama Samsunun da yeri başka.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz