Bursasporlu Bayanlar, Fenerbahçe Maçının 16. Dakikasına Dikkat Çekecek

Bursaspor'un bayan taraftar gurubu Yeşil İnciler, yeşil - beyazlı takımın cezası nedeniyle erkeklerin alınmayacağı Bursaspor-Fenarbahçe...

Bursaspor'un bayan taraftar gurubu Yeşil İnciler, yeşil - beyazlı takımın cezası nedeniyle erkeklerin alınmayacağı Bursaspor-Fenarbahçe maçına özel hazırlık yapıyor. Yeşil İnciler, maçın 16. dakikasına dikkat çekerek, Türkiye'de ilk kez yapılacak bir şovla ses getireceklerini ifade etti.

Bayan taraftarlar, düzenledikleri basın toplantısında Fenerbahçe maçı için yaptıkları hazırlıkları anlattı. Yeşil İnciler Grubu Başkanı Gökçe Yıldız, takımlarını desteklemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. İzleyenlere görsel bir şölen sunmak istediklerini vurgulayan Yıldız, karşılaşmanın 16. dakikasına dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Yıldız, hazırlıklarını şöyle anlattı: "Üzerimizdeki yükün farkındayız. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Karabükspor maçlarında takımımıza en iyi şekilde destek vermiştik. Fenerbahçe karşılaşmasında yine takımımıza vereceğimiz destek ile galip gelmek istiyoruz. Pankart çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Maçın 16. dakikada tüm bayan ve çocuk taraftarlarımızdan sessizlik rica ediyoruz. Televizyon başında karşılaşmayı izleyecek taraftarların da bu dakikada tribünlere daha dikkatli bakmalarını istiyoruz. Tribünlerde ilk olacak sürpriz bir şova imza atacağız."

Bursaspor - Fenerbahçe maçı 20 Ekim Cumartesi günü Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: