Bursasporlu Ferhat: “veli Kendini Yere Attı”

Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, Beşiktaş karşılaşmasındaki penaltı pozisyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Veli kesinlikle...

Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Ferhat Kiraz, Beşiktaş karşılaşmasındaki penaltı pozisyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Veli kesinlikle kendini yere attı” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor, deplasmandan Beşiktaş’ın konuğu oldu. Zorlu karşılaşmada 3-3’lük beraberlik elde edilirken, karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı futbolcular penaltı pozisyonuna itirazda bulundu. İlk kez 90 dakika forma şansı bulan yetenekli oyuncu Ferhat Kiraz, “Beşiktaş’ta Holosko’nun attığı golün ofsayt olduğunu düşünüyorum. Benim penaltı pozisyonum vardı. İki kere hamle yaptım ancak kritik pozisyon olduğu için ayağımı geri çektim. Veli kesinlikle kendini yere attı. Yapacak bir şey yok. Ben dokunmadığımı düşünüyorum. Sonuçta hakemlerde hata yapabilirler. Holosko’nun pozisyonunda ofsayt olduğunu düşünüyorum. Her iki tarafta çok pozisyon buldu. Maçın hakkı beraberlikti” diye konuştu.

Reklam
Reklam

TUNCAY: “BİZİM YERİMİZ BURASI DEĞİL”

Tecrübeli oyuncu Tuncay Şanlı ise, “İlk yarıda istediğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik bu şekilde olacağını düşünmüyorduk. Güzel ve keyifli bir maç oldu. En önemlisi de geriye düşüp maça ortak olmamız oldu. Takım açından çok önemliydi. Burada taraftarımızın da olmasını isterdim. Artık bu yasakların kalkmasını ve kavgaların son bulmasını isterim. Tabii ki bir rekabet olacak. Saha içinde futbolcularda bir rekabet içinde. Her takım taraftarını böyle deplasmanlarda görmek ister. Bizim yerimiz burası değil. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. İlerleyen haftalarda daha iyi oynayacağımıza inanıyorum” dedi.

Penaltı pozisyonunu değerlendiren Tuncay, “Hocaya penaltı olmadığını söyledim. Hocada dokunduğunu söyledi. Bende çok basit bir penaltı olduğunu söyledim. Hakemlere de saygı duymak gerekiyor. Keyifli maçtı hakemde oynanması için müsaade gösterdi. Tepki gösterilecekse biz gösterebiliriz. Yüzde yüz hazır değilim. Hırsımdan dolayı sahalara dönmek istedim ancak sakatlığım nüksetti. İnşallah ilerleyen haftalarda daha çok katkı sağlarım” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: