Bursasporlu Futbolcular, Galipken Yenilgiye Yanıyor

Bursasporlu futbolcular galip durumda iken yaptıkları hatalardan dolayı kaybedilen 3 puana yanıyor.Ziraat Türkiye Kupası A...

Bursasporlu futbolcular galip durumda iken yaptıkları hatalardan dolayı kaybedilen 3 puana yanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan karşılaşmayı konuk Fenerbahçe 3 - 2 kazandı. Maç sonunda Bursasporlu futbolcular galip durumda iken kendi hataları sonucu kaybedilen 3 puana yanıyor.

Bursasporlu Batalla yaptığı değerlendirmede çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Çok çekişmeli bir maç oldu. İlk yarıda onların ilk golü bize biraz yıktı sayılır. Ardından galipken kendi hatalarımız ile maçı verdik ama, Fenerbahçe'de iyi oynadı ve 3 puanı aldı." dedi.

Reklam
Reklam

"N'Diaye'nin gidişi sizi olumsuz etkiliyor mu?" şeklinde soruya da Batalla şu cevabı verdi: "N'Diaye'nin yokluğu bizim için eksiklik ama onun yerine gelen futbolcularda onun kadar değerli ve onun kadar iyi olacaklarına inanıyorum. Ama biz kendi hatalarımızla maçı kaybettik, onun yeri doldurulur."

Bursasporlu genç oyuncu Batuhan Altıntaş ise, "Hocam bana şans verdi, bende en iyi şekilde değerlendirmek istedim ve değerlendirdiğime inanıyorum. Eğer hocam bana daha çok şans verirse değerlendireceğime inanıyorum. Bu maçtan galip ayrılmak istiyorduk ama maalesef mağlup olduk." şeklinde açıklamada bulundu.

Fenerbahçeli oyuncular ise konuşma yasağı olduğu gerekçesi ile yorum yapmak istemedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: