Bursasporlu futbolcular: Kalan maçlarımızdan iyi sonuçlar almalıyız

Bursasporlu futbolcular, Beşiktaş karşısında iyi oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini artık kalan maçları düşündüklerini söyledi. Beşiktaş'a...

Bursasporlu futbolcular, Beşiktaş karşısında iyi oynamalarına rağmen maçı kaybettiklerini artık kalan maçları düşündüklerini söyledi.
Beşiktaş'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, İstanbul'a 3 puan için geldiklerini belirterek, "Sezonun ikinci yarısına iyi başlamıştık. Deplasmanda Beşiktaş ile oynadığımız için işimizin zor olacağını biliyorduk. Rakip fazla pozisyon bulmadan golleri attı. Biz pozisyonlara girdik ancak golü atamadık. 1-0 geriye düştük, daha sonra beraberlik golünü attık. Fakat ardından tekrar mağlup duruma düştük. İkinci yarı elimizden geleni yaptık. Ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Hatalar yapmadan yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.
İbrahim Öztürk, iki yıl önce şampiyon olduklarını, geçen yıl ligi üçüncü bitirdiklerini hatırlatarak, "Bu yıl bizim de beklemediğimiz bir görüntü oluştu. Lige iyi başlamıştık. Bazı maçlarda talihsizlikler oldu. Kalan maçları en iyi şekilde oynamak istiyoruz." dedi.
Basın toplantısına katılan Stepanov da, "Buraya üç puan için gelmiştik. İlk onbeş dakikada Beşiktaş üstündü daha sonra üstünlük bize geçti ama şanssız goller yedik. Bu maç geride kaldı. Kalan maçlarda iyi performans sergilememiz gerekiyor." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz