Bursasporlu Futbolcular Sabah Çalıştı, Öğlen Kebapçıda Stres Attı

Bursaspor, yarınki Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmanın ardından Yeşil beyazlı...

Bursaspor, yarınki Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. İdmanın ardından Yeşil beyazlı futbolcular bir restoranda öğle yemeği yiyerek moral depoladı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 sat 15 dakika sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman ardından dar alanda el topu ile devam etti. İdmanın son bölümünde ise 5'e 2 pas çalışması ve açma germe hareketleri yapıldı. Sakatlığı süren Sebastian Pinto takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu arada, Bursasporlu futbolculara yağ ve kilo ölçümü yapıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan idmanın ardından Bursasporlu futbolcular bir restoranda kebap yiyerek moral depoladı. Oldukça neşeli geçen yemekte, futbolcular Şanlıurfa yöresine ait yemekleri çok beğendiklerini ifade etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve kaptan Ömer Erdoğan, Hacı Dayı Restaurant'ın işletmecisi Ahmet Erkan Özler'e tüm takımın imzaladığı formayı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: