Bursasporlu futbolcular, seri peşinde

Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Hakan Aslantaş, bir seri yakalamalarının zamanı geldiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, İstanbul...

Bursaspor’un başarılı defans oyuncusu Hakan Aslantaş, bir seri yakalamalarının zamanı geldiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, İstanbul Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisi başlatacaklarına inandığını kaydetti.
Yeşil-beyazlı takımın ara transferde kadrosuna kattığı Hakan Aslantaş, takım arkadaşı Pinto ile birlikte Özlüce Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Hakan, şu değerlendirmeyi yaptı: “Dikkat etmemiz lazım. Kontratak oynayan, forvet gücü iyi bir takım. Bizim takıma karşı zorlu maçlar oynadı. Bizim de bir seri yakalamamız lazım. Artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Hedefimize ulaşmak için bir seri yakalamamız lazım. Buna ulaşmak için her şeyi yapacağız, elimizden geleni yapacağız.”

Reklam
Reklam

“İLK KEZ ELEŞTİRİLDİM”
Hakan Aslantaş, takıma ilk geldiğinde eleştirilmesiyle ilgili ise şu yorumu yaptı: “İlk defa böyle bir şey yaşadım. Kayseri’de ya da Gençlerbirliği’nde basın gücü yada eleştiri pek olmamıştı. Benim için ilk oldu. Ben kendime inanıyorum, buraya gelmeyi çok istiyordum. 4 gün olmuştu geleli, takıma adapte olmak için her şeyi yaptım ama tam adapte olamadım herhalde hata yaptım. Üzüldüm açıkçası.”
Hakan, defansın hem sağında hem de solunda oynamasının kendisi için fark etmediğini, her iki ayağını da iyi kullandığını kaydetti.

PİNTO: KENDİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM
Bursaspor’un ara transferde kadrosuna dahil etiği golcü oyuncu Pinto da sakatlığının geçtiğini, hocasının görev vermesi halinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamak istediğini söyledi.
Bursaspor’a geldiğinde takımı ve Türk futbolunu daha iyi tanıdığını ifade eden Pinto, şöyle konuştu: “Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Oynadığım ülke ile burası arasında çok büyük mesafe vardı. Burada taraftarın futbola ilgisi, çok büyük futbolcuların Türkiye’de oynamaları benim için sürpriz oldu. Benden beklenen performansı sergileyip herkese kedimi en iyi şekilde göstermek istiyorum.”
Yeni oyuncuların adaptasyon sürecine ihtiyacı olduğunu vurgulayan golcü oyuncu, ilerleyen maçlarda daha iyi olacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

“BU MAÇI KAZANMALIYIZ”
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini belirten Pinto, “Geçen haftaki galibiyet çok önemliyi, bu maçı da kazanıp kendi hedeflerimizi doğrultusunda başarılı olmak istiyoruz.” dedi.
Pinto, Ertuğrul Sağlam’ında futbolculuk döneminde golcü olduğunun hatırlatılması üzerine, anlaşmalarının daha kolay olacağını; ancak dil sorunu nedeniyle yeterince iletişim kuramadıklarını ifade ederken, hocasına kendisini kanıtlamak için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz