Bursasporlu futbolcular UEFA'yı istiyor

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Mustafa Keçeli, UEFA Kupası'na katılmak için kalan 8 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.

Mustafa Keçeli, antrenman öncesi takım arkadaşı Sercan Yıldırım ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın formayı çalışana verdiğini, futbolcular olarak bu konuda çok rahat olduklarını belirtti.

Hafta sonunda konuk edecekleri Ankaragücü'nü yenerek yollarına devam etmek istediklerini dile getiren Mustafa Keçeli, "Ligin bitimine 8 hafta kaldı.

Reklam
Reklam

Bizim, UEFA hedefimiz var. UEFA Kupası'na katılmak için kalan 8 maçı da kazanmak istiyoruz" dedi.

Sercan Yıldırım ise şu ana kadar Bursaspor forması altında 8 gol attığını anımsatarak, "Hedefim 15 gole ulaşmak. 8 maçta hedeflediğim gol sayısına ulaşacağıma inanıyorum" dedi.

Genç golcü, bundan sonraki maçlarda performansının 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçındaki gibi olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ankaragücü ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz tehlikeli bölgede. Bir de kardeşlik söz konusu. Burada taraftara iş düşüyor. Bizim de bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu hafta Fenerbahçe-Galatasaray maçı var. Kaybedecekleri puanlar, kazanmamız halinde bize yarayacak. UEFA'ya katılmak istiyoruz" dedi.

AA