Bursasporlu Futbolcuların Galibiyet Sevinci

Bursasporlu futbolcular, Beşiktaş karşısında alınan farklı galibiyetin sevincini yaşarken, sezon sonu Avrupa Kupaları’na katılmak istediklerini...

Bursasporlu futbolcular, Beşiktaş karşısında alınan farklı galibiyetin sevincini yaşarken, sezon sonu Avrupa Kupaları’na katılmak istediklerini ifade ettiler.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında yeşil-beyazlılar, sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Öztürk, “Bu maç artık biçim için bir final maçıydı. Beraberlik bile bizim işimize yaramıyordu. Çok iyi oynadık ve 90 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Bu gün bütün arkadaşlar gerekeni yaptı, seyircimiz de bizi yalnız bırakmadı ve onların da desteği ile net bir galibiyet elde ettik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

“HEDEFİMİZ AVRUPA KUPALARI”

Hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu ifade eden Öztürk, "Bu doğrultuda maçları en iyi şekilde oynayıp Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Bugün takım defansı ve hücumlarda çok iyi oynadık. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik ve bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik. Biliyoruz ki gol attığımız zaman çok iyi şeyler başarırız, onu bu gün yaptık" dedi.

FERHAT: “MAÇIN ÖNEMİNİ HERKES BİLİYORDU”

Karşılaşmanın kapanış golünü kaydeden genç oyuncu Ferhat Kiraz ise, “Öncelikle geçen hafta hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kasımpaşa maçında çok iyi oynamıştık ama mağlup olduk. Benim açımdan da çok iyi geçmedi. Bu hafta ise Beşiktaş maçının camia ve taraftar adına herkes önemini biliyordu. Bizde bu bilinçle çıktık ve kazanmamız gereken bir maçtı. Bu ciddiyet ve bilinç ile kaleden, Pinto'ya kadar çok disiplinli oynadık ve Beşiktaş'ın ciddi bir pozisyonu dahi yoktu" şeklinde konuştu.

“BATALLA’NIN NASIL FUTBOLCU OLDUĞUNA ŞAHİT OLDUK”

Beşiktaş karşılaşmasında ilk 11’de forma bularak üzerinden stresi attığını belirten Kiraz, “Sakatlık döneminde çok zor günler geçirdim. Bu maçta 11'de ki yerimi aldım ve en azından üzerimdeki baskıyı ve stresi attım. Bundan sonra daha iyi olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Attığı golün sorulması üzerine ise yetenekli oyuncu, "Bugün Pablo’nun nasıl bir futbolcu olduğuna şahit olduk. Gol pozisyonunda ben doğru yere koştum, oda gerçekten iyi yere çıkardı. 3-0 oldu ve daha rahat oynamaya başladık" diye konuştu.

Tecrübeli kanat oyuncusu Gökçek Vederson ise, “Beşiktaş'a karşı hem farklı bir galibiyet, hem de iyi oynadık. Güzel bir galibiyet aldık, herkesi tebrik ediyorum. İki hafta sonra bizi zorlu maçlar bekliyor. Galibiyeti ise, herkese armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: