Bursasporlu oyuncular: Gol yollarında etkisizdik

Bursasporlu Pinto, Fenerbahçe karşısında ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen gol yollarında etkisiz kaldıkları için mağlubiyet...

Bursasporlu Pinto, Fenerbahçe karşısında ikinci yarı iyi oynamalarına rağmen gol yollarında etkisiz kaldıkları için mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Takımlarının deplasmanda Bursapor'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına golcü futbolcu Pinto, kazanmaları gereken bir maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Çok zor maç olacağını biliyorduk. Çok pozisyona girdik. İkinci yarı istediğimiz oyunu oynadık. Final paslarında eksiklik vardı. Birçok pozisyona girdik fakat gol atamadık. Kazanmamız gerekiyordu kazanamadık." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Vederson da, "İyi oynayabilirdik. Gol yollarında eksiklikler var. Final paslarını değerlendiremedik. Şanssız bir mağlubiyet aldık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz