Bursasporlu Taraftarlar, İstanbul BBSK Maçı Biletlerine Ilgi Göstermedi

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Twente'yi 3 - 1 yenen Bursaspor'da...

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda temsilcisi Twente'yi 3 - 1 yenen Bursaspor'da yeşil - beyazlı taraftarlar, takımlarının bu hafta Spor Toto Süper Lig'de İstanbul BBSK ile yapacağı maçın biletlerine fazla ilgi göstermedi.

Bursaspor - İstanbul BBSK karşılaşmasının biletleri, Biletix çağrı merkezi ve biletix web bilet satış kanalından bu gün saat: 14.00’dan itibaren satışa sunuldu. Biletix bilet satış gişelerinden satışa sunulan biletlere, taraftarların ilk saat itibari ile fazla ilgi göstermediği görüldü. Biletlere birkaç kişinin dışında kimse ilgi göstermezken, biletleri alan taraftarlar ise maçı 2-0 kazanacakları tahmininde bulundu. Biletlere ilginin yarın artması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Bu arada Bursaspor Kulübü'nün internet sitesindan yapılan açıklamlada, "İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarda olduğu gibi bileti olmayan taraftarlarımız müsabakaya alınmayacak.” uyurasında bulunuldu.

Açıklamada ayrıca bileti ile maça gelmesine rağmen yanında biletsiz çocuk getiren taraftarların çocuklarının da tribüne alınmayacağı belirtilerek, “Bu konuda taraftarlarımızın daha duyarlı davranmaları, oluşabilecek sıkıntılı durumları önleyecektir.” denildi.

Bursaspor - İstanbul BBSK karşılaşmasının bilet fiyatları şöyle:

Vıp A-B tribün 1 sıra: 350 TL
Vıp A-B tribün 2.3.4.5.6 sıra: 200 TL
Kapalı A-B-C tribün: 110 TL
Maraton tribün: 40 TL
Kapalı kale arkası: 25 TL
Açık kale arkası: 15 TL
Misafir tribün ise; 15 TL. olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: