Bursaspor’un Bileği Evinde Bükülmüyor

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Bursaspor, iç sahada...

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Bursaspor, iç sahada oynadığı son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında evinde konuk ettiği Trabzonspor’u 2-1 geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek zirve hattına bir adım daha yaklaştı. Ligde geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında aldığı farklı mağlubiyetini taraftarlarına unutturan yeşil-beyazlılar, Avrupa kupalarına katılma yolunda ise önemli bir adım attı. Geride kalan 26 haftalık periyotta 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlı ekip, galibiyetlerin 7’sini ise Bursa Atatürk Stadyumu’nda elde etti.

Reklam
Reklam

BURSA’DA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynadığı son 9 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Timsah, bu maçlarda 6 galibiyet 3 beraberlik elde etti ve toplam 21 puan topladı. Bu sezon iç sahada oynadığı 14 maçın 7’sinde 3 puan sevinci yaşayan yeşil-beyazlılar, 5 karşılaşmada sahadan bir puanla yetinirken, 2 mücadelede ise sahadan puansız ayrıldı.

KARAMAN’LA ÇIKIŞA GEÇTİ

Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. Yeşil-beyazlı takımın başında ilk maçına Kardemir D.Ç. Karabükspor mücadelesinde çıkan ve sahadan 3-0 galip ayrılan teknik patron Karaman, ligin 22. haftasında Sanica Boru Elazığspor mücadelesinde ise sahadan tek golle galip ayrılarak, yeşil-beyazlı taraftarlara bu sezon ilk kez üst üste galibiyet sevinci yaşatmıştı. Timsah, bu karşılaşmaların ardından Hikmet Karaman yönetiminde Sivasspor ve Trabzonspor karşılaşmalarında da sahadan 3 puan ile ayrılırken, Gaziantepspor ve Fenerbahçe maçlarında ise mağlubiyet yaşadı.

Reklam
Reklam

FUTBOLCULARA 3 GÜN İZİN

Öte yandan teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor galibiyetinin ardından yeşil-beyazlı futbolculara 3 gün izin verdi. A Milli Takım'ın 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı günü ise Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Macaristan ile oynayacağı FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçları için lige verilen aranın ardından 31 Mart Pazar günü deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarına salı günü sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: