Bursaspor'un Genç Stoperi Ertuğrul: "kupayı Kazanmak Istiyoruz"

Cemal EKENTOK/BURSA, Bursa’da oynadıkları her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten, Ertuğrul Ersoy, "Torku Konyaspor mücadelesi hedefi olan bir maçtı. Kazandığımızda

Cemal EKENTOK/BURSA, Bursa’da oynadıkları her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten, Ertuğrul Ersoy, "Torku Konyaspor mücadelesi hedefi olan bir maçtı. Kazandığımızda ligi 4'üncü bitirme şansımız vardı. İstediğimiz gibi olmadı üzgünüz. Şimdi Ziraat Türkiye Kupası'nda galip gelmek istiyoruz" dedi.
ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM
Genç ve U21 Milli takımlarının değişmez savunma oyuncularından biri olan Ertuğrul Ersoy takımı ve performansını değerlendirirken şunları söyledi:
"Takım olarak oynadığımız futbolla hak ettiğimiz yerde olduğumuzu düşünmüyorum. Şu an ligde ilk 3'ün içinde olmamız gerekiyordu. Şanssız puanlar kaybettik. Benim adıma yaşıma rağmen süre aldığım için sevinçliyim. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Sezon başında bu kadar gelişeceğmi düşünmüyordum. Hocam bana şans verdi. Yeni sezonda daha başarılı olup, takımın değişmezleri arasına girmek istiyorum."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: