Bursaspor’un Hedefi Eskişehirspor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay’ı yenerek gruplara kalma başarısı gösteren Bursaspor, bu galibiyeti unutarak lige döndü....

Ziraat Türkiye Kupası’nda Altay’ı yenerek gruplara kalma başarısı gösteren Bursaspor, bu galibiyeti unutarak lige döndü. Yeşil - beyazlı takım, bir türlü istikrarı yakalayamadığı ligde 14 Aralık Cuma günü karşılaşacağı Eskişehirspor’u yenmek istiyor.

Bu sezon iki maç üst üste kazanamayan Bursaspor’un tek hedefi ise, önceki hafta Orduspor karşısında alınan galibiyeti Eskişehir’de de tekrar ederek iki maç üst üste kazanamama sıkıntısını aşmak. Cihan Haber Ajansı Muhabirine açıklamalarda bulunan Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı İrfan Koç, kupa maçında saha sıkıntısı yaşamalarına rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

“BU SENE KUPAYI İSTİYORUZ”

Altay maçının çok zor geçtiğini, zeminin olumsuzluğu yüzünden istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını da belirten Koç, “Maçta çok fazla oyun üstünlüğümüz yoktu ama önemli olan sonuç. Guruplara kalmak sevindirici. Artık kolay maç yok. Çıkan herkes tur geçmek için oynuyor. İyi oynarsanız kazanıyorsunuz. 2 golle turu otlamak bizim açımızdan güzel oldu.” diye konuştu.

14 Aralık Cuma günü yine kura çekimi yapılacağını hatırlatan Koç, “Bu güne kadar çektiğim kuralar hep iyi oldu. İnşallah Cuma günü de iyi bir kura çekerim ve başarılı sonuçlar almaya devam ederiz. Bu sene Türkiye kupasını almayı düşünüyoruz. Geçen sene finalde kaybettik. Seneye yine Avrupa’yı düşünüyoruz. Son üç yıldır Avrupa’ya gidiyoruz. Bu senede bunu çok istiyoruz.” dedi.

“MUHAKKAK KAZANMAMIZ GEREKİYOR”

Orduspor maçının ardından kupada Altay’la karşılaştıklarını Cuma günü ise Eskişehirspor’a konuk olacaklarını ifade eden Koç, sürecin sıkışıklığına işaret etti. Orduspor galibiyetinin kendileri için moral olduğunu belirten Koç, bu zorlu süreci başarıyla kapatacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Koç, “Eskişehirspor da iyi bir takım. Muhakkak 3 puan almamız gerekiyor. Süre çok kısıtlı. Ama Bursaspor bunların üstesinden gelecek bir takım.” dedi.

Yeşil - beyazlı takım, Cuma günü karşılaşacağı Eskişehirspor maçı için yarın sabah antrenmanının ardından karayolu ile Eskişehir’e gidecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: