Bursaspor'un Kartepe Kampı

KOCAELİ (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarındanBursaspor, yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmaları için geldiği Kartepe'de hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarındanBursaspor, yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmaları için geldiği Kartepe'de hazırlıklarını sürdürüyor. Otelin sahasında Yardımcı Antrenör Şeref Çiçek gözetiminde gerçekleştirilen antrenman, istasyon çalışmasıyla başladı. Koordinasyon, kontrol, pas ve şut çalışmalarıyla devam eden antreman, 2 gruba ayrılan takımın çift kale maçıyla sona erdi. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir katılmadı. Ayrıca, Teknik Direktör Şenol Güneş'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri Turnovo ile Chikhura Sachkhere maçını izlemek üzere Tiflis'e gittiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz