Bursaspor'un Merhum Başkanı Için "Tarih Yazıcı" Belgeseli

Bursaspor Kulübünün, geçen yıl 7 Mayıs'ta hayatını kaybeden başkanı İbrahim Yazıcı için ailesi tarafından hazırlatılan belgesel filmde son aşamaya gelindi.

Bursaspor Kulübünün, geçen yıl 7 Mayıs'ta hayatını kaybeden başkanı İbrahim Yazıcı için ailesi tarafından hazırlatılan belgesel filmde son aşamaya gelindi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yazıcı'nın vefatının ardından ailesi tarafından hazırlıklarına başlanan ve "Tarih Yazıcı" adı verilen film, Bursa'da bir otelde 5 Mayıs'ta oğlu Serkan Yazıcı'nın düzenleyeceği basın toplantısında tanıtılacak. Yazıcı'nın hayatından kesitlere yer verilen ve kulüp başkanlığı döneminde yaşadıkları ele alınan filmin ilk gösterimi, 8 Mayıs'ta Bursa'da bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleştirilecek. Bu arada, Yazıcı'nın ölümünün birinci yılı dolayısıyla ailesi tarafından 7 Mayıs'ta Emirsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlenecek ve bir camide mevlit okutulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: