Bursaspor'un Yeni Transferleri Sağlık Kontrolünden Geçirildi

 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Jose Fernandao Viana De Santana ve Oğuzhan Aynaoğlu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un anlaşmaya vardığı Jose Fernandao Viana De Santana ve Oğuzhan Aynaoğlu, sağlık kontrolünden geçirildi. Brezilyalı forvet Fernandao ile genç kanat oyuncusu Oğuzhan Aynaoğlu, Acıbadem Bursa Hastanesinde, ortopedi, kardiyoloji, kan tahlili, efor, dahiliye, göz, diş ve akciğer testlerine tabi tutuldu. Kontrollerde oyuncuların herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Yeşil-beyazlı ekibin, ara transfer dönemi için 1,5 yıllığına Brezilya'nın Bahia takımından kiraladığı Fernandao ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardığı Danimarka'nın FC Nordsjaelland takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Oğuzhan, dün Bursa'ya gelmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: