Bursasspor, Samsunspor maçı öncesi taraftarıyla buluşuyor

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bursaspor, pazartesi günü kendi sahasında yapacağı...

Spor Toto Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bursaspor, pazartesi günü kendi sahasında yapacağı Samsunspor maçı öncesi yarın Atatürk Satdı'nda taraftara açık bir antrenman yapacak.
Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yeşil beyazlı takımın yarın gerçekleştireceği antrenmanın Atatürk Satudyumu'nda taraftara açık olarak yapılacağı belirtildi.
Saat 15.00'da yapılacak olan antrenmana tüm taraftarların davetli olduğunun vurgulandığı açıklamada, "Antrenmanı izlemeye gelecek olan taraftarlarımız kapalı tribün ve kapalı kale arkası tribününden antrenmanı izleyebilecekler. 21 Kasım 2011 Pazartesi günü saat 20.00'da oynayacağımız Samsunspor maçı öncesi, yapılacak bu antrenmanda saha zemininin zarar görmemesi için antrenmanı izleyecek olan taraftarlarımızın sahaya girmemelerini önemle rica ederiz." denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz