Bursa'ya Atanan Eğitim Denetmenleri Göreve Başladı

Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa’ya yeni atanan eğitim denetmenlerine yapacakları görevde başarı diledi. Gülsar,...

Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa’ya yeni atanan eğitim denetmenlerine yapacakları görevde başarı diledi. Gülsar, ülkenin geleceğinin eğitime bağlı olduğunu söyledi.

Çeşitli illerden Bursa’ya atanan 13 eğitim denetmeni görevlerine başladı. Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, yeni atanan eğitim denetmenleriyle görüştü. Eğitim denetmenliği görevinin önemine vurgu yapan Atilla Gülsar, ülkenin geleceğinin eğitime bağlı olduğunu ifade ederek, "Denetmenlerimiz, yaptıkları çalışmalarla eğitime rehberlik yapıyorlar. Bu nedenle denetmenlik görevi çok önemli ve kutsal bir görevdir. Bu meslekte sürekli gelişim ve yenilenme vardır. Hayat bir aynadır. Sizler nasılsanız hayat da aynı öyledir.” dedi. Gülsar, Bursa’ya yeni atanan eğitim denetmenlerine yapacakları görevde başarı diledi.

Reklam
Reklam

Ziyarete katılan İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun ise “Başarı uyumdur, ahenktir ve en iyisini yapabilmektir. Eğitim denetmenleri olarak bizlerin de görevi hep birlikte takım ruhu içerisinde, idareci ve öğretmenlerimize en iyi şekilde rehberlik yapmaktır. İlimize atanan denetmenlerimize başarılar dileriz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: