Bursa’ya Minderde Bir Şampiyonluk Daha

Bursa büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçisi Enes Uslu 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, takım halinde Türkiye...

Bursa büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçisi Enes Uslu 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, takım halinde Türkiye üçüncülüğü de Bursa’ya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, 28 - 31 Mart 2013 tarihlerinde Tokat’ta yapılan Yıldızlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasına damgasını vurdu. Büyükşehir Belediyespor’lu Enes Uslu 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, 58 kiloda Hasan Yılmaz, 63 kiloda Gökhan Yılmaz, 76 kiloda Mahmut Özkaya ve 85 kiloda Aykut Işık da Türkiye üçüncüsü oldu. Toplu sonuçlarda da Büyükşehir Belediyespor Kulübü takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor’lu 6 sporcu Milli Takım Kampına davet edilirken, Mayıs ayında yapılacak olan Uluslararası Zafer Turnuvası sonucuna göre haziran ayında Karadağ’da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve ağustos ayında Sırbistan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: