Burtarım 2012’ye Katılan Ödemişliler İlgiden Memnun

Bursa’da düzenlenen 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katılan Ödemişli firmalar katılımcılardan...

Bursa’da düzenlenen 10. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’na katılan Ödemişli firmalar katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Pazar günü sona erecek fuar için Ödemiş Ticaret Odası’na kayıtlı 7 firma stant kurarken, fuarda asıl hareketliliğin bugün ve yarın yaşanması bekleniyor.

Ödemiş’ten beş yıldır Bursa’daki fuara katıldıklarını belirten tarım ekipmanları üreticisi Hidrosar’ın Satış Sorumlusu Mehmet Taşkın, “Bursa’daki fuar organizasyonların en büyüğü. Bu nedenle yıllardır fuara büyük önem veriyoruz. 4-5 gün sürmesine karşın çok sayıda sipariş alıyoruz. Fuarın ilk günü de Diyarbakır’dan Kocaeli’ne dek birçok farklı üreticiden talep var. Organizasyon iyi tanıtıldığı için katılım da yoğun oluyor. Gelecek yıllarda da katılmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ödemiş’in tarımın lokomotifi olmasına karşın fuara çok fazla ilgi göstermediğine dikkati çeken Hidroseç satış sorumlusu Mustafa Ovalı da, "Hidroseç olarak katıldığımız fuarlar içerisinde en büyük ilgiyi Bursa’da görüyoruz. Bursa’da çok geniş bir alanda, çok geniş bir yelpazede fuar düzenleniyor. Daha önce teşhir ettiğimiz ekipmanların bile satın alındığı oldu. Dolu kamyonla gelip boş kamyonla dönmüştük. Bu yıl da ilk günden itibaren sipariş aldık. Bu ekipmanların tamamı Ödemiş’te Ödemişliler tarafından üretildiği için çok sevindirici. Ödemiş tarımsal üretimde de, tarım ekipmanları üretiminde de bölgesinde lider konumda ancak Ödemiş’ten çok az sayıda firmanın katıldığını görüyoruz. Ödemiş’in bu alanda daha da çok tanıtıma ihtiyacı var” diye konuştu.

Fuarda Ödemiş’ten Hidrosar ve Hidroseç’in yanı sıra İz Temsilcilik İthalat İhracat Pazarlama, Pişkin Fidancılık, Ata Fidancılık, Parlar Fidancılık ve Garden Natura firmaları da katılım gösteren firmalar arasında yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: