Buruciye Yaz Akşamları Devam Ediyor

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Buruciye Yaz Akşamları kapsamında bir...

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Buruciye Yaz Akşamları kapsamında bir konser düzenledi.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Sarraf ve Kuyumcular Derneği ile ortaklaşa düzenlenen konserde Türk Halk ve Türk Sanat Müziği sanatçıları Ayşe Taş ile İsmail Koç sahne aldı. Konserde Taş ve Koç seslendirdikleri parçalarla konsere katılanlara güzel bir akşam yaşattı. Konser sonunda Sarraf ve Kuyumcular Derneği tarafından altın piyasasındaki durgunluğu harekete geçirmek üzere 54 kuyumcu esnafının katılımlarıyla gerçekleşen hediye kampanyasının çekilişi Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Ayşe Taş tarafından gerçekleştirildi. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte, çekilişe katılan müşterilere iki adet otomobil, televizyon ve çok sayıda ev eşyası hediyesi verildi. Program sonrası konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sarraf ve Kuyumcular Derneği’ne teşekkürlerini ileterek, “İnşallah yapılacak çekiliş de hemşerilerimize fayda sağlar diye ümit ve temenni ediyorum. Saygıdeğer sanatçılarımıza da Sivas’ımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanı Mustafa Er de yaptığı konuşmada, “Sultan şehrin sultanı olan hemşerilerimiz bu güzel programımıza teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa Belediye Başkan Doğan Ürgüp, eşi Makbule Ürgüp, Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mustafa Er, meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: